Om meg

Jeg er ei jente som altså ble født den 28. januar 1997, klokka 13.59, som gjorde meg til den eldste i alle klassene jeg har gått i.
Jeg er kortvokst, og elsker å være det. Man er født slik man er, og burde være glad for det.
Jeg er født inn i en familie full av gutter, SEKS stykker, og en søster. Dette har gjort at jeg er mere "metal-musikk" enn hip-hop og lignende. Det er egentlig ganske fint, for uten metal vil man kanskje ikke begynne å like det noen gang.
Søsteren min er verdens vakreste, etter min mening. Hun heter Anne-Marit og er 10 år eldre enn meg. Hun har en datter, som ble født den 16. januar 2010, så hun er 1 år om to uker. Hun heter Malin Elise og er verden søteste baby!

Dette er søsteren min, og vesle Malin Elise.


Jeg har gått på tre forskjellige skoler! Fauskevåg barneskole, Sørvik skole og Risøyhamn skole der jeg går nå i åttende klasse.
Jeg har kjent to av verdens beste jenter siden jeg var baby, Elise Mariann og Andrea. De er fantastiske!
Så da vi begynte på skolen i Fauskevåg, stifta vi vennegjeng med Elise Sofie og Emma. Vennegjengen ble splitta den 20. desember 2007, da jeg flytta langt vekk. Ok, to timer.

Jeg og lillebroren min, som går i klassen under meg, blir regnet som de to likeste på skolen. Faktisk er vi tvillinger!

Meg og Eirik. Elsker ham! <3Så har jeg er bestevenninne som heter Lisa, som betyr alt for meg. Hun var min bestevenn da jeg kom til Risøyhamn, og det vil hun være for all evighet.


Dette er oss den dagen vi farget håret.

Med dette introduksjonsinnlegget vil jeg bare si:
Velkommen til bloggen!

- Ingrid

4 kommentarer

Vidar S

02.jan.2011 kl.23:49

Heia Ingrid! Takk førr sist, og arti å se at du blogge! Prøvde å tipse storesøstra di om å starte egen blogg, kor ho kunne skrive det ho vanligvis skrible ned på hverdagan - som egne sæ førr offentligheten. Nåkka ho ikkje va fremmed førr, så tyn ho litt du åsså! :)

Ingrid

03.jan.2011 kl.15:41

Heia, Vidar :D Ja, blogga masse før, men ble litt lei ^^ Ja, det hadde vært ufattelig kult om Anne Marit begynte å blogge, for hun hadde sikkert fått masse treff :)

Ragna

03.jan.2011 kl.22:59

Rettelse: Du ble født kl. 14.59:):)

Ingrid

04.jan.2011 kl.21:16

Det va da, ja :D

Skriv en ny kommentar

Aramantia

Aramantia

13, Andøy

Hei, jeg er Ingrid. Jeg digger blogging. Gjerne kommenter <3

Kategorier

Arkiv

hits