Mockingbird

Hjelpes meg.
Nå har jeg fått hjerneteppe, og har ingenting å skrive om. Vet dere hva? Jeg er hjemme i helga. Ikke i Sørvika denne helga.
Selv om beste Elise Mariann har bursdag idag, og blir 14 år. Gratulerer <3

Jeg skreiv på Aramantia i går, og da ble den endelig ferdig. Jeg er så lettet! Et lite livsverk som har tatt meg nesten et halvt år å skrive, men nå er jeg ferdig. Det ble kun en liten roman på 111 små sider, men prologen og epilogen som jeg skrev har klart å forlenge. Nå er Ingrid jammen i godt humør, og vet enda mer enn før at hennes kall er å være forfatter!


Og akkurat nå er dillalåten Eminem - Mockingbird, selv om metal fortsatt er best!

KFK

I dag fikk jeg en kjapp visitt av Tilde og Sandra som ville ha meg med på KFK, som er fredagsklubben vår her i Risøyhamn. De fikk meg med, selv om jeg faktisk VET hvor kjedelig det kan være der. Og denne fredagen var ikke noe unntak. Selv om det var noen kjekke gutter der, da. Men jeg tror ikke de var noe interessert i meg xP
Det er fordi jeg bare har bodd her i fire år. Ingen av Andenesværingene vet hvem jeg er eller hva jeg heter.. Jeg er "Den ukjente".

Usosiale Ingrid sto og så på bordfotballspillet som Håkon, Sandra og Tilde spilte på. Plutselig kjente jeg noe trekke i håret mitt. Jeg kikket borbauset bort på Håkon som sto rett ved siden av meg.
"Hvorfor pokker gjorde du DET?" spurte jeg.
"Gjorde hva?" Pokker uskyldige blikk på Håkon... Så tittet jeg mot gangen utenfor, og der sto Eline og flirte.

ELINE! Jøsses, det er minst hundre år siden jeg så henne sist. Jeg hadde lyst til å løpe og gi henne en klem, men så stod hun ved biljardbordet, og der sto masse videregåendefolk. Så... jeg torde ikke.

ELINE

Eline er ei veldig pen jente som går på samme skole som Mathias, broren min. Mamma var kjæreste med faren til Eline og Svein-Jakob, som går i min klasse, og da bodde vi sammen i to år. Med et litt trøblete forhold, får en si...

...For jeg oppførte meg som DEN drittungen. En gang stjal jeg sminke fra henne, og en annen gang låste jeg døren til rommet hennes og gjemte nøkkelen hos Mikal. Om ettermiddagen, da hun var hos ei venninne, og jeg var hos Malin, så kom Eline hjem og ble veldig irritert på meg. Så ringte Svein-Harry (faren hennes) meg, og spurte hvor nøkkelen var. Jeg sa den lå borte hos Mikal.

Men de fant den ikke. Så neste dag, da jeg kom hjem fra skolen, og gikk opp på loftet, så måtte jeg si unnskyld til Eline, for de hadde måtte ødelagt døren helt. Så nå hadde ikke hun mer privatliv. jeg FATTER ikke hvordan hun overlevde med meg som stelillesøster! Herre, for en  FÆL unge jeg var...


Ja... Det var vel det jeg hadde å si :) Nå er det to uker til jeg får reggis. Se'ya!

- Ingrid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aramantia

Aramantia

14, Andøy

Hei, jeg er Ingrid. Jeg digger blogging. Gjerne kommenter <3

Kategorier

Arkiv

hits