SYK IDAG

Ja, jeg er syk idag. For første gang på ca. 2 år er jeg skikkelig syk og hjemme fra skolen, noe som er fryktelig uvanlig - og vondt, selvfølgelig.
Mamma sendte meg i seng med beskjed om at jeg skulle SOVE, da Eirik gikk på skolen. Jeg klarte nesten ikke å gå opp, ville heller gå opp til skolen. Jeg blir plaget av en vanvittig dårlig samvittighet uansett om jeg er syk eller ikke, om at jeg egentlig skulle vært på skolen.

Men jeg gikk opp og forsøkte å sove. Det gikk ikke. Sola skinte inn igjennom vinduet mitt, og siden jeg ikke har gardiner, ble det grusomt.

Rommet mitt med gardinmangel

Så ble det for varmt på rommet. Så gikk jeg for å åpne vinduet, la meg tilbake i senga, så utmattet at jeg nesten kasta opp frokosten min, og plutselig begynte en hund å bjeffe HØYT utenfra vinduet mitt.

Jeg kan sverge nå i ettertid at når jeg blir voksen skal jeg flytte til en øde plass og bo i en iglo som en eskimo. Det er sikkert mye bedre. Så skal jeg leve alene til jeg DØR, uten plagsomme hunder som gir meg lyst til å kaste en sko etter dem.

Nå er jo ikke jeg en dyrehater, ikke tro det!! Bare det at, når man føler seg så dårlig og ikke får sove, og en hund begynner å bjeffe akkurat når man har lagt seg til rette i senga og akkurat er på tur å sovne... Da er det NOK, sier nå jeg. Men nå må jeg gå. Skal skrive videre på Aramantia!


Flott fjott. Ser ut som om jeg har satt en potet i halsen og faker et siste smil.

- Ing. Ønsk meg god bedring!

Q: Er du syk?

Q: Lenge siden du sist var syk?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aramantia

Aramantia

14, Andøy

Hei, jeg er Ingrid. Jeg digger blogging. Gjerne kommenter <3

Kategorier

Arkiv

hits