Respect The Wilderness!

Netter til lørdag blir ofte brukt til å døgne. Men i morgen er en ganske spesiell dag. Nærmere, om et kvarter, for da er klokka ca. 2. april, DVS Mikal (en av seks brødre) sin 16-årsdag. Den feirer han kort sagt i Oslo sammen med gode venner (Meg og Ole, en annen av de seks brødrene).. Og kanskje, KANSKJE sammen med gutta i Kamelot? Jeg er tilfeldigvis en av de heldige som ha fått mail fra selveste Casey Grillo, trommisen i Kamelot, som sa at vi gjerne kunne stikke innom bandbussen for å hilse på! Jeg er STOLT. Og forresten, frisk også. Og fortsatt uten kamera.


Ja, han er gal, men han er broren min, og jeg elsker ham for den han er. (Irriterende og plagsom)
Noen ganger elsker jeg ham IKKE. Men det er sånn opp-og-ned.

Ja, det må jeg si. Jeg var hos Lisa i går. Det er lenge siden sist, og... ja, det er ikke så mye og si. Spør du om vi hadde det morsomt? Pff. Ikke GIDD å spørre engang, for det er bare for dumt. Alle som kjenner meg og Lisa, vet godt at vi tuller døgnet rundt når vi er sammen. Vi gjorde narr av fjortiser på video:

"Å, herregud, jeg gikk rundt med en kvise i panna i hele dag, en DIGER, RØD KVISE, lissom!! Herregud, nå må jeg lissom gå og desinfisere meg, og så rense det hos han derre hudrensefyren nede i Japan, og såeh.. så skal jeg ta og bytte skole igjen, for jeg blir mobba resten av LIVET, lissom!"

Og JA, jeg er fjortis, og NEI, jeg er ikke sånn. En kvise? Jaja, biiig deal.

Dessuten er jeg rabiat. Dere har sett dette bildet før, men det er et bevis på at jeg er rabiat.Jaja, say no mooore, lissom. Neida, hehe. Nå skal jeg legge meg.

- Ingrid

3 kommentarer

Haha, søtt bilde av deg! (:

Tankens Kraft

02.apr.2011 kl.00:32

Fin blogg

uberBlogg

02.apr.2011 kl.00:32

Lyst på flere lesere gratis? ^^

besøk www.uberblogg.tk

- fin blogg :P

Skriv en ny kommentar

Aramantia

Aramantia

14, Andøy

Hei, jeg er Ingrid. Jeg digger blogging. Gjerne kommenter <3

Kategorier

Arkiv

hits